Regio's en richtlijnen voor activiteiten

Het Longfonds kan haar activiteiten niet doen zonder hulp vanuit de regio. Deze hulp komt voornamelijk van vrijwilligers en relatiemanagers.

Per regio is er een regiopunt dat de activiteiten op elkaar afstemt, coördineert en de verschillende werkgroepen ondersteunt en faciliteert.

Relatiemanagers

Vanaf 1 september 2018 zijn de krachten van relatiemanagers en consulenten gebundeld tot één aanspreekpunt in de regio: de relatiemanager. De relatiemanager houdt zich zowel bezig met de collecte als de overige vrijwilligersactiviteiten. Er zijn tien relatiemanagers verdeeld over zes regio’s. De relatiemanagers staan in contact met de regiopunten en de vrijwilligers in de regio's. Ook zorgen zij voor de verbinding tussen vrijwilligers onderling, en staan zij direct in contact met de medewerkers op het Longfondskantoor in Amersfoort. Zij zijn voor hun werk veel onderweg om overal in het land vrijwilligers te ontmoeten en te helpen in hun werk. Ze heten nieuwe vrijwilligers welkom en zijn als geen ander op de hoogte van wat er gebeurt in de regio. Wie ze zijn en voor welke delen van het land zij zich inzetten vindt u op de contactpagina.

Richtlijnen voor activiteiten in de regio

Als u activiteiten in uw regio wilt organiseren, bekijkt u dan eerst de richtlijnen. Deze richtlijnen helpen u met het opstellen van een passende aanvraag. Wilt u uw reiskosten declareren? Gebruik dan dit formulier.