Met die knalroze caravan trokken we wel lekker veel aandacht op de beurs vrijwilliger Longfonds

Beurzen

Vindt u het leuk om op een beurs of informatiemarkt te staan? Om zo aandacht te vragen voor het Longfonds? Dat kan! Er is een mooi beurzenpakket beschikbaar. En zelfs een opvallende caravan.

Nieuwe leden werven, folders uitdelen en vragen beantwoorden: de vrijwilligers van het Longfonds zijn erg actief. Ze zorgen ervoor dat meer mensen het Longfonds kennen en werken zo mee aan een betere longzorg. Een belangrijke taak dus.

ZELF AAN DE SLAG

Wilt u op een beurs staan? Neem dan contact op met het regio-coördinatiepunt of de relatiemanager om te kijken wat er allemaal mogelijk is. Bent u gevraagd om een stand te bemannen of wilt u zelf iets organiseren op een beurs? Neem dan contact op met het coördinatiepunt van uw regio of de relatiemanager. Samen kunt u kijken naar de mogelijkheden. Soms zijn beurzen gratis, soms zijn er ook kosten aan verbonden.

Materialen voor u beschikbaar

Het Longfonds heeft een aantal hulpmiddelen die u kunt gebruiken op een beurs of markt:

BEURSKIT

Een tafelkleed, giftenbox, een roll-up, folderhouders, vlaggenlijn, vlaggen, pennen: in het beurspakket van het Longfonds zit alles waarmee u kunt opvallen. Via de consulent of het regiopunt kunt u informeren bij wie in uw buurt een beurskit te verkrigen is. Neem op tijd contact op, zodat u niet misgrijpt.

FOLDERS/VOORLICHTINGSMATERIAAL

Folders kunt u per beurs bestellen, omdat elke beurs een andere doelgroep heeft. En ook een ander doel. Bestellen kan via de webwinkel. Doe dit ruim van tevoren, zodat u het materiaal op tijd in huis heeft.

CARAVAN

De Longfonds-caravan is een  echte publiekstrekker op beurzen. U kunt de caravan reserveren met het reserveringsformulier. Houd er rekening mee dat u voor de Longfonds-caravan ruim van tevoren een vergunning moet worden aangevraagd. Vraag bij de locatie naar de inrijhoogte. De afmetingen van de Longfonds-caravan zijn:

  • Gewicht: 550 kg
  • Uitwendige maten: 477 (inclusief disselbak)  *199 * 240 cm
 
TIPS
  • Bedenk goed welk publiek (doelgroep) hier naartoe gaat. Kies de juiste kleding, producten en houding om deze groep te benaderen
  • Bestel op tijd uw voorlichtingsmateriaal, zodat u voldoende kunt meenemen
  • In de collecteweek kunt u collecteren op de beurs. Informeer bij het colllecteteam van het Longfonds. De collecte is jaarlijks een week in mei
  • Denk ook aan onze giftenbox, op deze manier kunt u makkelijk geld inzamelen
  • Beurzen zijn goede momenten om nieuwe leden te werven