Zeker van je Zorg

Zeker van je zorg – de online variant van de LONGWIJZER special zorgverzekering – is live. Voorheen deden we dat voor longzorg via ons ledenblad LONGWIJZER in een special over zorgverzekering. Nu online

Waarom?

De special bij LONGWIJZER werd door de lezers gewaardeerd, maar had nadelen: we bereikten alleen leden, de artikelen werden niet door iedereen gewaardeerd, we konden onze service online moeilijk delen, de informatie was statisch en snel gedateerd, we konden online weinig traffic genereren naar Sucsez – de bemiddelaar die ook dit jaar mensen adviseert.

Daarom kozen we, in overleg met de redactie van LONGWIJZER, ervoor om dit jaar onze service rondom zorgverzekering online aan te bieden: www.longfonds.nl/zeker-van-je-zorg. Op die plek wordt alles over longen en zorgverzekering uitgelegd; met het aanbod voor advies door Sucsez, een stappenplan en korte uitleg op alle vormen van zorg die mensen met een longziekte tegenkomen.

Elk najaar is het tijd om naar je zorgverzekering te kijken: past het nog bij jouw zorg en bij jouw situatie?
Termijn voor opzeggen van zorgverzekering is 31 december, een nieuwe moet worden afgesloten voor 1 februari. Geen longpatiënt zal opzeggen zonder nieuwe verzekering. Daarom wordt traffic naar de website gegenereerd via social media: 6 posts op facebook en twitter tussen 15 november en 20 december.

yo
CAPTCHA
Anti-spam maatregel om te testen of u een computer bent of niet