Wandelen voor een wereld zonder longziekten!

Van 18 t/m 21 juli 2017 vindt de 101e Nijmeegse Vierdaagse plaats. Bent u of kent u iemand die meeloopt met de Nijmeegse Vierdaagse? Loop dan mee voor een wereld zonder longziekten. Zo steunt u belangrijk onderzoek en helpt u ruim één miljoen longpatiënten!

Aanmelden om te lopen voor Longfonds

Als u zich heeft ingeschreven voor de Vierdaagse, kunt u zich via devierdaagsesponsorloop.nl aanmelden om te lopen voor het Longfonds. Laat uw inzet sponsoren en help mee in onze strijd voor gezonde longen!  U ontvangt dan van ons een Longfonds sportshirt waarmee u tijdens de Vierdaagse laat zien dat u mee strijdt voor gezonde longen voor iedereen. Daarnaast helpen wij u natuurlijk met tips en –tricks om sponsorgeld bij elkaar te krijgen.

Inschrijven

De inschrijving is gestart op maandag 30 januari. Loopt u voor het eerst mee? Dan kunt u zich inschrijven vanaf 27 februari (08.00 uur). Meer informatie over inschrijven vindt u op www.4daagse.nl

Onze dromen

Het Longfonds wil astma voorkomen, kapotte longen repareren en een betere behandeling van ernstige longziekten. Dat zijn onze dromen. Uw gelopen kilometers zijn goud waard tijdens de Vierdaagse en helpen om onze dromen te realiseren. Samen maken we het verschil!

yo
CAPTCHA
Anti-spam maatregel om te testen of u een computer bent of niet