Ton Schuur schildert voor het Longfonds

Ton Schuur heeft ernstig COPD. Afgelopen zomer verbleef hij 10 weken in Medisch Centrum Dekkerswald. Gelukkig kon hij zijn hobby blijven uitvoeren. Hij maakt schilderijen in zowel olie- als acrylverf. Deze schilderijen verkoopt hij en 50% van de opbrengst schenkt hij aan het Longfonds. ‘Mijn voorraad wordt steeds groter en ik dacht als we nu eens een punt vinden waar we de schilderijen kunnen verkopen. Dan kan ik een deel daarvan aan het Longfonds schenken.’, aldus Ton Schuur.

De maand september exposeert de heer Schuur in de bibliotheek van Hengelo. Donderdag 29 september geeft hij in dezelfde bibliotheek een demonstratie Hindelooper schilderen. In oktober geeft hij deze demonstratie in Doesburg.  Op 24 en 25 september heeft hij tijdens de Kadedagen in Doesburg ook een aantal schilderijen verkocht.
Ondanks dat hij rekening moet houden met zijn COPD, is hij nog niet van plan om te stoppen. Hij heeft nog veel plannen om schilderijen te verkopen voor het Longfonds. De schilderijen zijn te koop via zijn website.

Het Longfonds is de heer Schuur ontzettend dankbaar voor zijn inzet!
Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op zijn website http://www.spirezu.nl/415328761 .

yo
CAPTCHA
Anti-spam maatregel om te testen of u een computer bent of niet