Tijdelijk alleen digitale producten in Longfonds-webshop

Beste vrijwilliger,
Wat fijn dat jij als vrijwilliger ook in deze moeilijke Corona-tijden actief bent voor het Longfonds. We roeien met de riemen die we hebben en dat betekent onder meer helaas dat we het aanbod in onze webshop hebben moeten beperken.

In onze webwinkel zijn momenteel alleen digitale producten te bestellen. De reden is dat onze partner die normaal de verzending per post verzorgt, tijdelijk heeft moeten sluiten vanwege de Coronacrisis. Daarom kunnen wij er momenteel niet voor zorgen dat boekjes en andere fysieke producten verzonden kunnen worden. Wij hebben daarom deze artikelen tijdelijk uit het assortiment gehaald.

Gelukkig is vrijwel al het voorlichtingsmateriaal en andere  informatie digitaal  te versturen en nog steeds net zo makkelijk te bestellen. Wij onderzoeken momenteel of er nog digitale aanvullingen nodig zijn. Wij hopen dat deze situatie kortdurend is en dat wij snel het hele assortiment weer ter beschikking kunnen stellen.

Hartelijk dank voor je begrip, pas goed op elkaar en blijf gezond!

yo
CAPTCHA
Anti-spam maatregel om te testen of u een computer bent of niet
Reacties (1)

Ik hoop dat er gauw weer folders beschikbaar zijn, want ik neem ze naast mijn vrijwilligerswerk als coördinator longpunt Beverwijk, (wat nu uiteraard stil ligt) ook mee in mijn werk als longverpleegkundige bij de patiënten thuis. Velen hebben geen pc.
Groetjes en tot later.
Toos Ploegaert