Succesvolle eerste stappen op weg naar samenwerken in de regio

In diverse regio's is 2019 goed begonnen met (nieuwjaars)bijeenkomsten. Deze werden voor het eerst bezocht door zowel collectevrijwilligers als overige vrijwilligers. Eerder hadden deze twee groepen weinig contact met elkaar.  Josien van Essen, relatiemanager Zuid-Holland, Zeeland en Brabant-West is enthousiast over de (nieuwjaars)bijeenkomsten: 'Mooi dat er bij alle vrijwilligers een enorme interesse is in elkaars activiteiten en dat zij af willen van de "schotten", de scheiding tussen vrijwilligers. Wanneer we elkaar beter weten te vinden kunnen we elkaar versterken en zo maken we echt het verschil voor longpatiënten. De bijeenkomsten zijn voor herhaling vatbaar en er zijn zelfs concrete afspraken voor verdere samenwerking gemaakt.'

Bekijk hieronder de fotocompilatie:

yo
CAPTCHA
Anti-spam maatregel om te testen of u een computer bent of niet
Reacties (1)

Ik ben gedurende 8 coordinator plus collectant voor het Longfonds geweest. Drie jaar geleden ben ik als coordinator gestopt. Ik heb nog 3 jaar daarna collectant.
Toen was in Woubrugge de organisatie ingestort.
Ik ben ook meer dan 10 jaar collectant voor Reuma Nederland. Na meer dan 20 jaar is hiervan de coordinatrice gestopt.

Die jaar en vorige jaar is er een explosieve groei van stickers naast de voordeurbel verschenen, waarin je als collectant als een soort bedelaar wordt uitgemaakt.

Heel ¨ludiek¨ die stickers.

Het beste met Uw acties voor Uw goede doel.