Helpt u mee nieuwe vrijwilligers te werven?

Wij zijn trots op u als vrijwilligers! Met elkaar zamelen we geld in voor wetenschappelijk onderzoek, geven we voorlichting over longziekten, maken we politici meer bewust van fijnstof in de lucht en streven we naar een rookvrije generatie. We behartigen de belangen van mensen met een longziekte en betrekken hen actief in het verbeteren van de zorg. En dat zou niet kunnen zonder uw hulp!

Het Longfonds wil graag nog meer vrijwilligers enthousiasmeren om samen met ons te strijden voor gezonde lucht en gezonde longen. Om dat te bereiken hebben we, samen met zes vrijwilligers, filmpjes en een inspiratiebrochure gemaakt. In de filmpjes en brochure vertellen zij over hun verschillende activiteiten, en waarom het zo inspirerend is om zich in te zetten voor het Longfonds. 

Wilt u meehelpen bij het werven van nieuwe vrijwilligers? Maak dan vooral gebruik van deze filmpjes, bijvoorbeeld door ze te laten zien tijdens een bijeenkomst, of door ze te delen op uw Facebookpagina. Ook kunt u de brochure 'Doet u mee? Help ons in de strijd tegen longziekten' uitdelen. Vraag ernaar bij uw relatiemanager.

Bekijk de verhalen en filmpjes van vrijwilligers Dago, Lex, Maarten, Ingrid, Arja en Jolanda.

yo
CAPTCHA
Anti-spam maatregel om te testen of u een computer bent of niet