Eerste LongLoop! We gaan samen lopen voor gezonde longen in Bemmel

Even geleden deden we een oproep om de eerste LongLoop te organiseren voor het Longfonds. Het is fantastisch dat de dames van BOL (Bemmelse Organisatie Ladies) zijn opgestaan om deze te organiseren.

Op zondag 3 november vindt daarom in Bemmel de allereerste LongLoop plaats. Dat kun en mag je niet missen. Wandel je mee?

De LongLoop is een gratis sponsorwandeltocht waarmee we samen geld ophalen voor longonderzoek. Een tocht voor iedereen: jong en oud, longpatiënten en hun omgeving, zorgverleners en vrijwilligers, iedereen is welkom tijdens de LongLoop. Ervaringen delen, lotgenoten ontmoeten en vooral lekker samen wandelen. Zonder tijdslimiet en in je eigen tempo. 

‘Vroeger ging ik met mijn opa mee naar de kuip als Feyenoord speelde. Hij had COPD. Al die trappen en wat had hij het benauwd. Na 1 trap stopte hij en zei: kijk eens wat een mooi uitzicht, even kijken hoor.

Hij was een trotse man en wilde niet dat anderen zagen dat hij die trappen niet achter elkaar kon lopen. Nu heb ik zelf COPD en begrijp ik hem zo goed. Ik kan het hem alleen niet meer vertellen.

Daarom loop ik 3 november mee met de eerste LongLoop in Bemmel voor mijn opa maar ook om geld op te halen voor meer longonderzoek. Dat is hard nodig! Wandel jij ook mee? Schrijf je nu in voor een van de 3 afstanden: 3, 5 of 10 km en laat je sponsoren. Samen lopen we voor gezonde longen!

Kijk hier voor meer informatie of meteen inschrijven  

yo
CAPTCHA
Anti-spam maatregel om te testen of u een computer bent of niet