Collecteweek Longfonds van 8 t/m 13 mei

Word collectant!
In Nederland zijn ruim een miljoen mensen met een chronische longziekte. Mensen met astma, COPD of een zeldzame longziekte. Het Longfonds (voorheen Astma Fonds) zet zich voor hen in, want longen zijn van levensbelang. Wij strijden voor gezonde longen en tegen longziekten.

Het Longfonds is zowel een gezondheidsfonds als een patiëntenvereniging en komt op voor de belangen van mensen met longziekten. Dit gebeurt door belangenbehartiging van de leden, het geven van informatie en advies, het delen van ervaringen, het financieren van wetenschappelijk onderzoek en het uitvoeren van projecten op het gebied van preventie, verbeteren van de zorg en kwaliteit van leven. 

De financiering van de activiteiten ten behoeve van onze doelgroepen vindt plaats uit middelen die geworven worden door de afdeling Fondsenwerving en Communicatie. Een van de belangrijkste bronnen van inkomsten is onze jaarlijkse nationale collecte die door de collecteorganisatie wordt ondersteund. Deze collecteorganisatie bestaat uit een hoofd collecte, 5 rayonleiders, 50 vrijwillige regio collecte-coördinatoren, 4.500 vrijwillige collecte-organisatoren en ruim 40.000 collectanten.

Voor de collecte van 2017 zijn wij op zoek naar: Collectanten

De collecte vindt plaats van 8 t/m 13 mei in 2017. Als collectant kunt u zelf bepalen op welke dag u in deze week gaat collecteren. Het zal u zo’n 1,5 à 2 uur van uw tijd kosten.

AANMELDEN

Wilt u ook meehelpen als collectant ? Meld u hier aan of bel gratis (0800) 23 45 777.

yo
CAPTCHA
Anti-spam maatregel om te testen of u een computer bent of niet