9 oktober 2017 Longpunt Maastricht Informatiemiddag: “Communiceren met zorgverleners”.

Als chronische longpatiënt breng je regelmatig een bezoek aan de longarts, je huisarts of een therapeut. Hoe bereid je je voor op zo’n bezoek, zodat het zowel voor jou als voor je behandelaar een goed gesprek wordt? En in hoeverre maakt het uit of je net de diagnose “chronisch longpatiënt” hebt gekregen of dat je al langer onder behandeling bent? Wat zijn de juiste vragen?
 
Wilt u weten hoe u beter voorbereid het gesprek aangaat? En welke hulpmiddelen daarvoor beschikbaar zijn? Kom dan naar Longpunt op maandag 9 oktober in Maastricht-West. We leren tips en trucs voor een optimale voorbereiding en wisselen ook onderling ervaringen uit. Daar kunt u alleen maar beter van worden! Longpunt vindt elke tweede maandag van de maand plaats, van 13.30 tot 15.30. De zaal is open vanaf 13.15 uur: Locatie deze maand: Manjefiek Malberg, Malbergsingel 62, 6218 AV Maastricht.
 
 

Longpunt op 2 locaties in Maastricht Met ingang van 2017 wisselen we de locatie van Longpunt af. De ene maand komen we bij elkaar in Maastricht-Oost in Trefcenter Wittevrouwenveld, de andere maand in Manjefiek Malberg in MaastrichtWest. Uiteraard bent u op beide locaties elke maand van harte welkom! Raadpleeg voor alle zekerheid de agenda op www.limburg.longfonds.nl. voor de juiste locatie.
 
Lokale samenwerking Vrijwilligers van het  Longfonds  werken lokaal samen met patiënten en zorgverleners. Voor patiënten en hun omgeving is Longpunt de plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en zorgen te delen. Voor zorgverleners is Longpunt de plek waar zij hun patiënten in een groep kunnen ontmoeten en mogelijk verder verwijzen. Voor vrijwilligers is Longpunt de plek waar zij het leven van longpatiënten helpen verbeteren.
 
Van harte welkom Iedereen kan gratis deelnemen aan Longpunt. Informatie via maastricht@longpunt.longfonds.nl of kijk op www.limburg.longfonds.nl voor het jaarprogramma van Longpunt. Mensen die komen wordt verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.

yo
CAPTCHA
Anti-spam maatregel om te testen of u een computer bent of niet